Takaisin verkkopuotiin

Radikaali fasilitointi

Yli 40 menetelmää

41 menetelmää, 80 muunnelmaa, yli 120 käyttötarkoitusta. Tämä pakka on suunniteltu kaikille fasilitoijille vasta-alkajasta kokeneempaan, riittää kun tuntee fasilitoinnin perusteet. Pakka on luotu inspiroimaan ryhmäprosesseja, kokouksia, valmennuksia, seminaareja ja muita ryhmätapahtumia. Radikaalin fasilitoinnin pakka sisältää luovia ja myös improvisaatiosta ammentavia, rohkeita ja tehokkaita menetelmiä.

Siinä missä fasilitaattori on sisältöneutraali prosessin ohjaaja, radikaali fasilitaattori on luopunut neutraaliuden harhasta yhteiseksi hyväksi. Radikaalin fasilitoinnin pakassa on menetelmiä viiteen fasilitointiprosessin vaiheeseen aina lämmittelystä summaukseen ja siirtymään. Kortin reunasta tunnistat, mihin vaiheeseen kyseinen menetelmä on kehitetty. Monia menetelmiä voi kuitenkin soveltaa haluamallaan tavalla prosessin eri vaiheisiin – paras menetelmä olet sinä itse.

Ideapakan blogissa on esitelty Radikaalin fasilitoinnin pakasta menetelmä Jokaiseen kokoukseen oma fasilitaattori!

Kohderyhmä

Pakka sopii fasilitoinnin perusteet tunteville, rohkeille kouluttajille, sekä kehittymiskykyisille ryhmänvetäjille ja projektipäälliköille. Radikaalin fasilitoinnin menetelmät tähtäävät täyttämään tavallisen fasilitoinnin jättämää tyhjiötä.

Soon available in English

Tulossa myös englanniksi.

Haluatko tietää lisää?

Ideapakan blogissa on esitelty pakkaa ja menetelmiä tarkemmin:

Ideapakan kautta on saatavana radikaalin fasilitaattorin syventäviä työpajoja ja fasilitointikoulutuksia. Ota rohkeasti yhteyttä ja vuokraa fasilitaattori.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10%.
Muu maailma: toimituskulu 7€, ALV0%.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)
Kieli

suomi