Askarruttaako jokin fasilitoinnissa, verkkopuodissamme tai tilaamisessa? Vastaus kysymyksiisi pitäisi löytyä tältä sivulta. Jos et löytänyt etsimääsi, niin laita meille rohkeasti viestiä!

Tilaaminen ja maksaminen

Mahdollisia syitä on monia, esim. tekninen yhteys verkkopankkiin takkuilee, tunnistautuminen ei onnistu tms. Joskus ei häiriölokiin jää mitään erityistä syytä. Jos yritit maksaa kortilla, tarkista ensin verkkopankistasi kortin verkkomaksurajat. Mikäli maksurajat eivät olleet syynä, suosittelemme kokeilemaan hetken päästä uudelleen. Jos maksaminen ei edelleenkään onnistu, laita sähköpostia osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi, niin pistetään onnistumaan.

Kyllä onnistuu! Täytä tilausta tehdessäsi Yhteystiedotkenttään omat yhteystietosi ja sen jälkeen klikkaa ruksi kohdassa Toimitus eri osoitteeseen. Täytä näkyviin tulevaan kenttään haluamasi toimitusosoite.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota meihin yhteyttä mahdollisimman nopeasti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi .

Kyllä voit! Täytä Yhteystiedot-kenttään omat tietosi ja sen jälkeen klikkaa ruksi kohdassa Toimitus eri osoitteeseen. Täytä näkyviin tulevaan kohtaan pakan saajan yhteystiedot.

Yritykselle tai yhteisölle tilatessasi lisää oman nimesi lisäksi yrityksesi tai yhteisösi nimi Yhteystiedot-kentässä sille kuuluvaan paikkaan. Täytä toimitusosoitteeksi haluamasi osoite, esimerkiksi yrityksesi postiosoite.

Yrityksille ja yhteisöille on enemmän maksutapoja vaihtoehtoina kuin yksityishenkilölle. Voit maksaa kortilla, pankkitunnuksilla, mobiilimaksulla tai vaihtoehtoisesti sähköposti- tai verkkolaskulla/E-laskulla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja palveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun meille. Reklamaatiotapauksissa kannattaa ottaa ensisijaisesti yhteyttä meihin.

Yksityishenkilön maksuvaihtoehdot ovat:

  • Mobiilimaksutavat: Pivo ja Mobile Pay.
  • Pankkimaksutavat: Kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankit.
  • Korttimaksutavat: Visa, Visa Electron ja Mastercard.
  • Lasku- ja osamaksutavat: OP Lasku

Maksunvälityspalveluna toimii Paytrail Oyj. Paytrail välittää maksun meille ja se näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla.

Yrityksille ja yhteisöille on yllämainittujen lisäksi maksuvaihtoehtoina verkkolaskutus/E-lasku ja sähköpostilaskutus.

Kiva juttu! Syötä alennuskoodi tilausta tehdessäsi. Klikkaa ostoskorissa Yhteystieto-lomakkeen yläpuolella olevaa vihreän väristä Onko sinulla kuponki -palkkia. Syötä alennuskoodisi aukeavaan kenttään ja täytä tilauksen muut tiedot. Järjestelmä laskee sinulle alennuksen automaattisesti.

Yksityishenkilö voi valita tilauksen maksutavaksi OP laskun. Yrityksille ja yhteisöille on mahdollista valita maksutavaksi myös sähköposti- tai verkkolasku/E-lasku.

Tilauksen tehtyäsi saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen. Kun olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen, saat toimitusvahvistusen. Käsittelemme tilaukset mahdollisimman nopeasti, usein saman päivän aikana!

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilataksesi verkkopuodistamme.

Olennaisimmat tilausehtomme ovat:

  • Tilaajan on oltava täysi-ikäinen.
  • Hintoihin sisältyy arvonlisävero 10 % tai 24 % riippuen tuotteesta.
  • Laskulla tilaaminen on mahdollista oppilaitoksille, yhteisöille ja yrityksille y-tunnuksella, jolloin lasku lähetetään sähköpostilla tai e-laskuna.

Löydät kaikki toimitus- ja palautusehtomme osoitteesta https://ideapakka.fi/toimitus-ja-palautusehdot/

Helpoimmin saat meidät kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi tai soita +358 45 277 2772. Voit myös täyttää yhteydenottokaavakkeen osoitteessa  https://ideapakka.fi/yhteys/, josta löydät myös muut yhteystietomme.

Tuotteen palautus, vaihto ja reklamaatio

Vaihto- ja palautusaika on 14 vuorokautta. Ota meihin sähköpostitse yhteyttä tilaa@ideapakka.fi, jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen. Lue lisää https://ideapakka.fi/toimitus-ja-palautusehdot/

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi, niin lähetämme sinulle palautukseen tarvitsemasi tiedot. Lue lisää https://ideapakka.fi/toimitus-ja-palautusehdot/

Kyllä onnistuu! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi, niin voimme sopia tuotteen vaihtamisesta. Lue lisää https://ideapakka.fi/toimitus-ja-palautusehdot/

Pahoittelut tapahtuneesta! Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi, niin lähetämme sinulle ehjän tuotteen tilalle! Lue lisää https://ideapakka.fi/toimitus-ja-palautusehdot/

Äh, meille on käynyt moka! Laita meille sähköpostia tapahtuneesta osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi, niin voimme sopia tuotteen vaihtamisesta oikeaan!

Kuljetustavat ja toimitus

Voi harmi! Toisinaan paketit eksyvät matkalla. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi, niin selvitämme asian ja toimitamme sinulle pakettisi perille asti.

Paketti toimitetaan sinulle tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Lähetämme tilaukset pääsääntöisesti Postin välityksellä. Riippuen tilauksesi koosta, lähetys tulee joko kirjepostina tai pakettipostina. Tyypillinen toimitusaika on noin 2–3 arkipäivää.

Kyllä, voit noutaa paketin etukäteen sovittuna ajankohtana toimistoltamme Olarista (02210 Espoo). Ota huomioon, että emme aina ole toimistollamme eikä meillä ole varsinaista kivijalkamyymälää, joten soita tai lähetä sähköpostia meille sopiaksesi noutoajankohdan.

 

Heti tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Kun käsittelemme tilauksesi, eli paketoimme ja lähetämme sen, saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen. Vahvistuksen saatuasi pakettisi pitäisi olla perillä 2–3 arkipäivässä.

Ei mitään! Kotimaan tilaukset ovat maksuttomat. Ulkomaille tilatessasi toimituskulu on 7 €.

Kotimaan toimitusaika on tyypillisesti 2–3 arkipäivää. Poikkeustapauksissa korkeintaan 2 viikkoa. Jos pakettiasi ei ala kuulumaan kohtuullisessa ajassa, ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi, niin selvitämme missä pakettisi viipyy!

Kyllä voit! Merkkaa osoitetietosi mahdollisimman tarkasti tilaukseesi, jotta paketti löytää varmasti perille. Ulkomaan toimituksiin emme pysty arvioimaan toimitusaikaa, mutta käsittelemme tilauksesi pikaisesti. Ulkomaille tilatessasi toimituskulu on 7 €, alv. 0 %.

Henkilötiedot ja asiakaspalvelu

Keräämme henkilötietoja vain asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän ja asiakkaan välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.

Jos tilaat uutiskirjeemme, keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Tähän käsittelyn oikeusperusteena on antamasi suostumus, eli liittymisesi uutiskirjeemme tilaajaksi. Lue lisää tietosuojaselosteestamme https://ideapakka.fi/tietosuojaseloste/

Laita viestiä osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi, soita Janille +358 45 277 2772 tai täytä yhteydenottolomake osoitteessa https://ideapakka.fi/yhteys/. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!