Ota yhteyttä!

Kysy lisää, pyydä tarjous tai anna palautetta:

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Jani

  Jani Turku

  Jani on Ideapakan toimitusjohtaja ja Ideaseppä. Janin kautta menevät kaikki uudet Ideapakan projektit kuten räätälöidyt pakat ja uudet tuotteet. Lisäksi Jani valmentaa fasilitointia ja luovuutta sekä auttaa organisaatioita toimimaan paremmin arjessa.

  Jani tekee hyviä voileipiä eikä ota itseään turhan vakavasti.

   Sähköposti:

  jani@ideapakka.fi

   Puhelinnumero:

  +358 45 277 2772

  Saana

  Saana Jokinen

  Saana on Ideapakan Sanaseppä. Saana hoitaa Ideapakan some-viestintää. Lisäksi Saana ylläpitää verkkopuotia ja pyörittää toimiston rutiinihommia.

  Saana kutoo hyviä villasukkia ja ottaa itsensä liian vakavasti.

   Sähköposti:

  saana@ideapakka.fi

  Ideapakka logoIdeapakka Oy on fasilitointiin ja fasilitoinnin työkaluihin erikoistunut yritys Espoon Olarissa. Tarjoamme fasilitointivalmennuksia ja olemme kehittäneet fasilitointimenetelmien työkalupakin käteväksi taskukokoiseksi korttipakaksi. Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2010.

  Ajatus Ideapakasta syntyi, kun Reetta Koski halusi kehittää tuotekehityskurssin päättötyöksi tuotteen, jonka voi kirjaimellisesti tiputtaa varpaille. Ensimmäinen tuote oli Pakallinen ideoita eli konkreettinen pakka menetelmäkortteja. Tuotetta myytiin kivasti jo ensimmäisen puolen vuoden aikana, joten aloimme kehittää lisää pakkoja Ideapakan konseptin ympärille. Seuraavana vuonna pakkoja oli tarjolla jo kolme erilaista ja niiden lisäksi tuoteperhe kasvoi Ideapusseilla, jotka ovat nicaragualaisten naisyrittäjien ompelemia reilua korvausta vastaan. Yhteistyö heidän kanssaan jatkuu edelleen.

  Vuonna 2015 Ideapakan vetovastuulliseksi siirtyi Jani Turku, joka toimii yrityksen puikoissa edelleen. Janin luotsaamana yrityksen toiminta on monipuolistunut entisestään. Tänä päivänä Ideapakkoja on tarjolla parisenkymmentä, joista kolme on englanninkielisiä. Pakat pursuavat fasilitoinnin ja valmennuksen menetelmiä eri tarpeisiin. Valmennusten ja Ideapakkojen avulla haluamme kehittää parempaa työelämää ihan jokaiselle.