Takaisin verkkopuotiin

Hybridifasilitointi

Hyvää fasilitointia monipaikkaisissa toteutuksissa

Hybridifasilitoinnin Ideapakka on menetelmäpaketti tämän päivän työelämään. Työskentelymuotona hybridi lisääntyy jatkuvasti: se on yhdistelmä etä- ja lähiosallistumista, jossa ryhmän jäsenet osallistuvat monipaikkaisesti yhteisiin tilaisuuksiin. Fasilitoinnin näkökulmasta hybridi vaatii erityistä huomiota, sillä fasilitaattorin tulee ottaa huomioon monipaikkaisuuden erityistarpeet ja silti luoda tasa-arvoinen mahdollisuus osallistua.

Hybridifasilitointi on yhteistyön, palavereiden ja kokousten, ongelmanratkaisun ja yhteiskehittämisen tekemistä mahdollisimman sujuvaksi. Pakan menetelmien avulla tuet sekä ryhmän tekemistä yhdessä että vahvistat hyvää vuorovaikutusta mistä tahansa ryhmän jäsenet tilaisuuteen osallistuvatkin.

Pakka sisältää 37 menetelmää ja on jaettu viiteen osa-alueeseen:

  • Valmistautuminen
  • Aloitukset
  • Yhteiskehittäminen
  • Ongelmanratkaisu
  • Fasilitoinnin jälkeen

Hybridifasilitoinnin Ideapakan menetelmät taipuvat erilaisten ja erikokoisten osallistujamäärien yhteistä tekemistä tukemaan. Tässä pakassa on tuttuja ja uusia menetelmiä, joissa on erityisesti painotettu hybriditoteutusta ja sen haasteita. Sovella pakan menetelmiä tarpeesi mukaan.

Kohderyhmä

Pakka sopii kaikentasoisille fasilitaattoreille. Suosittelemme pakkaa erityisesti projektipäälliköille, tiiminvetäjille ja organisaatiomuutoksen kanssa kamppaileville.

Haluatko tietää lisää?

Ideapakan blogissa on esitelty pakkaa ja menetelmiä tarkemmin:

Ideapakan kautta on saatavana sekä fasilitointivalmennusta että fasilitoinnin syventäviä työpajoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja vuokraa fasilitaattori.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10%.
Muu maailma: toimituskulu 7€, ALV0%.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)
Kieli

suomi