Takaisin verkkopuotiin

Fasilitointi ja ryhmän ohjaaminen

Pakallinen menetelmiä

Inspiroiva valikoima erilaisia perusmenetelmiä fasilitointiin ja ryhmätyöskentelyn aktivoimiseen. Tässä pakassa ideat on jaettu kolmen teeman mukaan:

  • Aloituksia ja lopetuksia: Fasilitointimenetelmiä kaikenlaisten tilaisuuksien aloittamiseen ja lopettamiseen. Menetelmien avulla fokusoidaan ryhmän tekemistä, ohjataan osallistujien energiaa yhteistyöhön ja tehdään yhteenvetoja tilaisuuden päätteeksi.
  • Ryhmäytyminen: Tutustuta, tiimiytä tai ryhmäytä osallistujia. Osion ideoilla rikotaan jää ja saadaan ryhmä tutustumaan toisiinsa sekä työskentelemään yhdessä erilaisten menetelmien avulla.
  • Menetelmiä: Kokoelma fasilitointimenetelmiä erilaisiin fasilitoinnin tarpeisiin aina opettamisesta projektityöhön ja järjestöjen toiminnasta yritysten tarpeisiin. Näitä voidaan hyödyntää eri vaiheissa ryhmätyöskentelyä, osallistamaan, avaamaan ajattelua, ideointiin ja ongelmanratkaisuun tai vetämään ryhmätyötä yhteen.

Tämä Ideapakka on napakka, monipuolinen ja mukana kulkeva perustietopaketti. Se sisältää 36 menetelmää, joita voi soveltaa hyvin vapaasti haluamallaan tavalla.

HUOM. Tämä pakka korvaa valikoimastamme poistuneen Oppiminen ja ryhmätyöskentely -Ideapakan. Lue täältä lisää.

Kohderyhmä

Pakka sopii aloitteleville fasilitaattoreille, projektipäälliköille, tiiminvetäjille, opettajille, kouluttajille, ryhmänvetäjille, seminaareihin, yhteisopettajuuteen, järjestötoimijoille, sekä kaikille, jotka kaipaavat perusmenetelmiä ja haluavat vaikuttavuutta yhteistyöhön.

Haluatko tietää lisää?

Ideapakan blogissa on avattu esimerkkimenetelminä:

Ideapakan kautta on saatavana myös syventäviä työpajoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja vuokraa fasilitaattori.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV 10 %.
Muu maailma: toimituskulu 7 €, ALV 0 %.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)
Kieli

suomi