Takaisin verkkopuotiin

Palvelumuotoilu

49 menetelmää ja prosessi

Palvelumuotoilun Ideapakka on kattava palvelumuotoilun työkalupakki. Ideapakka kuvaa nelivaiheisen palvelumuotoiluprosessin ja 49 menetelmää prosessin eri vaiheisiin. Prosessi on joustava, ja pakan menetelmät soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Paras menetelmä olet sinä itse! Palvelumuotoilu vastaa monenlaisiin haasteisiin – kehitä asiakaskokemusta, muotoile parempia sisäisiä palveluita, rakenna asiakaskeskeisempää kulttuuria tai innovoi uutta. Palvelumuotoilu on enemmän kuin prosessi ja kokoelma menetelmiä: se on ajattelumalli ja lähestymistapa. Katso tuotekuvista  esimerkkejä palvelumuotoilun työkaluista, ja kurkkaa blogissa esitellyt menetelmät: Tulevaisuusroadmap; Service Blueprint; Tulevaisuuden otsikot; Luotaimet; Eroon ennakko-oletuksista.

Kohderyhmä

Palvelumuotoilun Ideapakka sopii työkaluksi kaikille, jotka haluavat hyödyntää palvelumuotoilun lähestymistapaa ja monipuolisia menetelmiä.

Haluatko tietää lisää?

Ideapakan kautta on saatavana palvelumuotoilun valmennuksia, joissa tutustut menetelmiin ja palvelumuotoiluun käytännössä. Pakka on saatavilla myös englanniksi.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10%.
Muu maailma: toimituskulu 7€, ALV0%.

Lisätiedot

Paino0,2 kg
Mitat11 × 8 × 1,5 cm
Kieli

englanti, suomi