Takaisin verkkopuotiin

Palvelumuotoilu

44 menetelmää ja prosessi

2021 päivitetty Palvelumuotoilun Ideapakka on kattava palvelumuotoilun työkalupakki. Ideapakka kuvaa nelivaiheisen palvelumuotoiluprosessin ja tarjoaa 44 menetelmää prosessin eri vaiheisiin. Prosessi on joustava, ja pakan menetelmät soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Saat vapaasti käyttöösi myös palvelumuotoilun virtuaaliset templaatit täältä, joiden avulla pääset tiimisi kanssa soveltamaan pakan menetelmiä.

Paras menetelmä olet sinä itse! Palvelumuotoilu vastaa monenlaisiin haasteisiin – kehitä asiakaskokemusta, muotoile parempia sisäisiä palveluita, rakenna asiakaskeskeisempää kulttuuria tai innovoi uutta. Palvelumuotoilu on enemmän kuin prosessi ja kokoelma menetelmiä: se on ajattelumalli ja lähestymistapa. Katso tuotekuvista  esimerkkejä palvelumuotoilun työkaluista, ja kurkkaa blogissa esitellyt menetelmät: Tulevaisuusroadmap; Service Blueprint; Tulevaisuuden otsikot; Luotaimet; Eroon ennakko-oletuksista.

Kohderyhmä

Palvelumuotoilun Ideapakka sopii työkaluksi kaikille, jotka haluavat hyödyntää palvelumuotoilun lähestymistapaa ja monipuolisia menetelmiä.

Haluatko tietää lisää?

Ideapakan kautta on saatavana palvelumuotoilun valmennuksia, joissa tutustut menetelmiin ja palvelumuotoiluun käytännössä. Pakka on saatavilla myös englanniksi.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10%.
Muu maailma: toimituskulu 7€, ALV0%.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)
Kieli

englanti, suomi