Takaisin verkkopuotiin

Mindfulness työssä

32 harjoitetta

Mindfulness lisää tutkitusti stressinsietokykyä ja kykyä elää jatkuvassa muutoksessa. Se kehittää oppimiskykyä ja luovuutta sekä kykyä olla avoin ja utelias. Mindfulness parantaa sosiaalisia taitoja, tunteenhallintaa ja empatiakykyä. Jo lyhyenkin mindfulness-kurssin on todettu muuttavan merkittävästi ihmisen aivotoimintaa yksilökeskeisestä ja kategorisesta ajattelusta kokonaisvaltaisempaan ja muita huomioivampaan suuntaan.
Kaikki Mindfulness työssä -pakan menetelmät tähtäävät tietoisuustaitojen ja huomiointikyvyn kehittämiseen. Ne ovat vähemmän tavoiteorientoituneita kuin monet aiempien pakkojen menetelmät. Pakka sisältää perinteisiä mindfulness-harjoituksia, työn- ja ajanhallintaan liittyviä menetelmiä ja kokouskäytäntöihin liittyviä huomioimisen ja tasa-arvoisen dialogin metodeja.

Kohderyhmä

Pakka sopii vapaasti työyhteisön jaettuun käyttöön ja kaikille ihmisille, jotka kokevat arjen täyttyvän hallitsemattomasti työstä ja muista velvoitteista. Erityisesti tietotyön ja luovan työn tekijöiden saattaa olla vaikeuksia irtautua työstään. Mindfulness-harjoitukset antavat vastapainoa ja syventävät ymmärrystä omista ajatusrakennelmista ja prioriteeteista.

Haluatko tietää lisää?

Kurkkaa lisää Ideapakan blogista:

Ideapakan kautta on saatavana myös syventäviä työpajoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja vuokraa fasilitaattori.

27,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10%.
Muu maailma: toimituskulu 7€, ALV0%.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)