Takaisin verkkopuotiin

Fasilitointi ja piirtäminen

Piirtäminen fasilitoinnin työkaluna!

Lisää piirtäminen osaksi omaa työkalupakkiasi! Piirustelu ja piirtäminen on ketterä, edullinen, monipuolinen ja kohtuullisen nopeasti omaksuttava taito yhteiseen oppimiseen, ajattelutyöhön ja sen näkyväksi tekemiseen sekä yhteiskehittämisen prosessien tueksi.

Fasilitoinnin ja piirtämisen Ideapakassa käydään läpi fasilitointia tukevia visuaalisia menetelmiä ja niiden perusperiaatteita, esitellään erilaisia työkaluja ja sovelletaan niitä fasilitoinnin työvälineinä. Erilaiset piirustusharjoitukset ja harjoitteet kehittävät piirustelun valmiuksia sekä ohjaavat soveltamaan erilaisia kuvia ja kuvioita visuaalisen ajattelun ja esitysten tukena.

Pakassa on 38 korttia sisältäen piirustelun perusteet, erilaisia fasilitoinnin sovelluksia sekä harjoituksia ja työpohjia.

Tämä Ideapakka on monipuolinen menetelmä- ja harjoituspaketti, joka sopii jokaisen fasilitaattorin takataskuun ja kaikentasoisille piirtäjille lähtötasosta riippumatta.

Kohderyhmä

Suosittelemme pakkaa kaikenlaisille fasilitaattoreille, tiimin- ja projektinvetäjille, johtajille sekä asiantuntijoille, joille havainnollistamisen taito on hyödyllistä arjen työssä.

Haluatko tietää lisää?

Kurkkaa lisää Ideapakan blogista:

Ideapakan kautta on saatavana sekä fasilitointivalmennusta että fasilitoinnin syventäviä työpajoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja vuokraa fasilitaattori.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10 %.
Muu maailma: toimituskulu 7 €, ALV0 %.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)
Kieli

suomi