Kirjoitettu: 11.10.2021

Monipaikkaisen tiimin Ideapakka on julkaistu!

Upouusi ideapakkamme sai nimekseen Monipaikkainen tiimi. Järjestimme pakan nimestä äänestyksen eri somekanavissa, jossa ehdotimme pakan nimeksi vaihtoehtoja Monipaikkainen tiimi ja Hajautettu tiimi. Äänestyksen tulos oli selkeä: Monipaikkainen tiimi sopii suurimman osan suuhun paremmin. Kiitos kaikille äänestykseen osallistujille!

Asiantuntijatehtävät ja monimutkaiset, muuttuvat toimintaympäristöt edellyttävät tiimeiltä kekseliäisyyttä ja uudenlaisia ratkaisuja. Monipaikkaisen tiimin ideapakka on työkalupakki, joka tukee monipaikkaisen tiimin yhdessä tekemistä. Suosittelemme pakkaa erityisesti tiiminvetäjille, projektipäälliköille ja työelämän uudistajille.

Monipaikkaisen tiimin pakka on luotu nykypäivän työelämän tarpeisiin. Pakan käsikirjoittaja Ulla Vilkman tiivistää lähtökohdan:

Monipaikkaisen tiimin vetäjät kaipaavat käytännön työkaluja, miten saada tiimi toimimaan paremmin yhteen.

Pakka sisältää 34 menetelmää, jotka on jaettu viiteen eri osioon. Löydät pakasta menetelmiä tutustumiseen ja tiimiytymiseen, selkeyden lisäämiseen, vuorovaikutukseen, yhteisöllisyyteen ja yhteistyöhön. Menetelmien avulla ryhmäytyminen, vuorovaikutus, yhteiset toimintatavat ja käytänteet kirkastuvat ja tiimin tekeminen on sitoutuneempaa. Samalla työn merkityksellisyys lisääntyy.

Monipaikkaisen tiimin ideapakka kokoaa tiimin vetäjälle tärkeitä menetelmiä ja käytäntöjä, joista voi hakea ideoita ja esimerkkejä, miten ratkaista erilaisia yhteistyössä ilmeneviä haasteita. Tämän ideapakan tarkoituksena on nimenomaisesti selkiyttää niiden tiimien toimintaa, jotka toimivat täysin erillään toisistaan tai jotka tekevät hybridityötä. – Ulla Vilkman

Voit käyttää pakkaa sekä jatkuvasti hajautettuna toimivan tiimin työskentelyyn että kertaluontoisten projektien ympärille syntyvien tiimien tekemiseen.

Monipaikkaisen tiimin ideapakan löydät verkkopuodistamme. Ennakkotilaajien pakat ovat jo postissa ja saapuvat piakkoin perille! Vastaanotamme myös mielellään palautetta uudesta pakastamme. Kerro meille käyttökokemuksia, niin palkitsemme sinut. Kokemuksia voit lähettää osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi .

1 ajatus kohteelle “Uusi Ideapakka – Monipaikkainen tiimi

  1. […] koordinoinnin ja 33 muuta monipaikkaisen tiimin menetelmää löydät uudesta Monipaikkaisen tiimin ideapakasta. Suosittelemme pakkaa erityisesti tiiminvetäjille, projektipäälliköille ja työelämän […]

Kommentointi on suljettu.