Takaisin verkkopuotiin

Fasilitointi & Ideointi

50 menetelmää

Pakka on poistunut valikoimastamme. Päivitetyt ideoinnin menetelmät löydät Ideointi ja luovuus -Ideapakasta!

Inspiroiva valikoima erilaisia menetelmiä fasilitoinnin ja ideoinnin vauhdittamiseen. Sopii uusien ideoiden tuottamiseen, arviointiin ja jatkokehittämiseen. Pakan avulla voit myös fasilitoida ideointiprosessin. Käytä menetelmiä joustavasti – joko yksittäin tai kokonaisuuksiksi yhdistellen. Tilanteeseen sopivan menetelmän löydät seuraamalla ikoneita ja värejä. Pakka on jaettu neljään peräkkäiseen osioon: Mielikuvitus & Luovuus, Ideointi & Ideoiden keruu, Ideoiden arvioiminen & Analysointi sekä Jatkokehittäminen & Tuotteistaminen. Prosessin runko syntyy helposti, kun valitset menetelmiä kustakin osiosta. Pakka sisältää fasilitoinnin perusmenetelmiä, ja se sopii hyvin myös aloittelevalle fasilitaattorille.

Katso blogista esimerkkimenetelmä Me-We-Us tai Yksin-Kaksin-Kaikki sekä idea siitä, että jokaisessa kokouksessa olisi oma fasilitaattori.

Kohderyhmä

Pakka sopii tuotekehittäjille, tiiminvetäjille, projektipäälliköille sekä kaikille, jotka haluavat tuoda prosessiin linjakkuutta tai haastaa omaa ajatteluaan. Pakan avulla voit suunnitella ja toteuttaa tarpeisiisi sopivan fasilitointiprosessin.

Haluatko tietää lisää?

Ideapakan kautta on saatavana myös syventäviä työpajoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja vuokraa fasilitaattori.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10%.
Muu maailma: toimituskulu 7€, ALV0%.

Varasto loppu

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)