Takaisin verkkopuotiin

Ideasparraus

Täsmäapu sinulle

Työ muuttuu, tilanteet muuttuvat ja tarpeet muuttuvat. Haluaisit kehittää työtäsi, prosesseja tai vaikka etäkokouksia, mutta ajattelusi jää jumiin? Sparraus on täsmäapu arkeesi – se lähtee sinun tarpeestasi ja korjaa työsi solmukohtia ja haasteita. Ideasparraus rohkaisee kokeilemaan, antaa näkökulmia ja ideoita sekä tukea muutoksessa, muutoksen läpiviennissä tai sen toteutuksessa.

Saara ja Jani

Saara-Sisko Jäämies on palvelumuotoilija, jolla on vankka kehittäjätausta julkiselta sektorilta ja järjestömaailmasta. Saaran valttina on kattava menetelmäosaaminen, mutta tekemisen keskiössä on edelleen ihminen. Saara on energinen ja empaattinen ihmisenkokoinen ideavarasto.

Jani Turku on ammattifasilitaattori ja sertifioitu coach, jonka supervoima on haastaa sopivasti ja laajentaa ajattelua. Jani on sparrannut kaikenkokoisia organisaatioita pienistä monikansallisiin, on käsikirjoittanut usean osa-alueen Ideapakkoja sekä kouluttaa ja opettaa fasilitaattoreita.

Meille on kunnia-asia, että löydät pajasta työhösi ja ihmisten oivalluttamiseen uutta näkökulmaa, energiaa ja iloa.

Oikea työkalu oikeaan ongelmaan

Fasilitointi, palvelumuotoilu, design-ajattelu, oppimaan oppiminen, mikä alusta, millainen lähestymiskulma? Ratkaistavia kysymyksiä voi olla useita ja keskenään hyvinkin erilaisia, joten katsotaan sinun, tiimisi tai yrityksesi tilannetta yhdessä? Meidän vahvuutemme on avata ja laajentaa ajatteluasi, tarjota ratkaisuja ja hyviä käytänteitä sekä tukea sinun tekemistäsi.

Sparraus on 60 min etäklinikka, jonka päätteeksi sinulla on uusia ajatuksia ja näkökulmia sekä konkreettisia menetelmiä kokeiltavaksi.

179,00 

Yksilösparrauksen ajankohta sovitaan henkilökohtaisesti, hinta sis. ALV24%.

HUOM! Poikkeustilanteessa haluamme tukea järjestöjen toimintaa. Niinpä tarjoamme järjestöille alennuskoodin ’sparrausapu’, jolla saat -30 % alennusta Ideasparrauksesta.

Varasto loppu

Lisätiedot