Kirjoitettu: 5.5.2015

Juuri vapun alla julkaistiin tulevan Pihapelipäivän kunniaksi uusi versio Lasten Ideapakasta nimellä Pihapelipäivän ulkoleikit. Tämä versio on aivan uunituore ja lähtee tilaajille torstaina aamupäivällä. Ideapakka haluaa tehdä hyvää ja jokaisesta pakasta laitetaan 5 euroa lasten liikuntavälineisiin.

Pihapelipäivä (Facebook-sivu) on liikunnallinen pop-up-tapahtuma, jota pelataan virallisesti helatorstaina 14.5. ja tapaninpäivänä 26.12., tulevaisuudessa toivottavasti peli-intoa on ihan kaikkina päivinä. Tavoitteena on nostaa pihapelien huomiota ja innostaa ihmisiä pelailemaan ja leikkimään yhdessä.

Mikä on sinun suosikkisi? Klikkaa kuva isommaksi.
[Klikkaa kuva isommaksi.]
Ihan viime päivinä on ollut merkittävä kuhina ja innostus päivän ympärillä. Veikkausliiga lähti mukaan projektiin ja järjestää kaikkien kuuden veikkausliigaottelun yhteydessä liikuntavälinekeräyksen sekä muuta toimintaa.

Veikkausliiga nostaa esiin äärimmäisen tärkeän pointin, joka on puhuttanut viime aikoina muutenkin paljon eli liikuntavälineiden ja harrastusten hinta. Samaa mietimme tässä Ideapakan kanssa ja todettiin, että tässä on meillekin peiliinkatsomisen paikka. Ohessa on sisällysluettelo Ideapakan peleistä ja tulemme vielä ennen pihapelipäivää julkaisemaan pari leikkiä ohjeineen tässä blogissa, jotta Pihapelipäivänä höntsäily ei jää ainakaan rahasta kiinni.

Mikä on sinun suosikkisi, minkä leikin haluaisit tänne blogiin?

PS. Pieni tiiseri perjantaille…

Lisäksi Canon Suomi on lähdössä mukaan juhlistamaan Pihapelipäivää ja julistaa kuvauskilpailun. Laitetaan lisätietoa ja blogaus näillä näkymin perjantaina. Jätän tähän vain tällaisen kuvan tiiserinä…Screen Shot 2015-05-05 at 15.17.09