Kirjoitettu: 12.8.2015

Pihapelipäivä (Facebook) on liikunnallinen pop-up-tapahtuma, jota pelataan virallisesti helatorstaina 14.5. ja tapaninpäivänä 26.12. Tavoitteena on nostaa pihapelien huomiota ja innostaa ihmisiä pelailemaan ja leikkimään yhdessä.

Vaikka aluksi on kyse vain kahdesta päivästä, olisihan se mahtavaa, jos Pihapelipäivä olisi joka päivä, vai mitä? Viime Helatorstaina oli sosiaalisessa mediassa kilpailu, jossa aihetunnisteella #pihapelipäivä tapahtumaan osallistujat julkaisivat omia kuviaan. Olin yksi kisan tuomareista ja lopulliset päätökset teki oikeutetusti Vili Nurmi, puuhamies par excellence. Kisa oli komea, mukana olivat mm. Canon, Lippupalvelu ja Veikkausliiga.

Koskapa kisassa oli mukana myöskin omia henkilökohtaisia suosikkeja, lähetin heille kiitokseksi Ideapakat! Klikkaamalla kuvaa pääset suoraan profiiliin tai kyseiseen päivitykseen. Kuvat edelleen heidän omaisuuttaan.

(c) @JarnoKukila / Twitter  (c) @fchonkanen / Instagram  (c) FageWhiteness / Instagram

Ideapakka on tehty samassa hengessä, kaikki tuotto ohjataan pihapelien edistämiseksi. Tsemppiä koulujen alkuun, liikkukaa yhdessä ja varovasti siellä koulutiellä! -Jani / Ideapakka.