Kirjoitettu: 16.6.2015

Hei kaikki blogin lukijat ja some-kaverit,

Ideapakka-briimRakas blogi, kirjoitan sinulle nykyään liian harvoin. Kevät meni nimittäin uusiin juttuihin tutustuessa, opetellessa ja siinä ohessa blogin pitäminen jäi. Yritän parantaa tapani syksyllä!

Koetetaan tässä hieman summailla, mitä on tapahtunut ja mitä on luvassa.

Käy ostoksilla myös Helsingissä?

Ideapakkaa saa nykyisin ostettua oman webbikaupamme lisäksi myös Helsingin Sähkötalon Mielipaikasta eli BRIIM Centeristä, joka on muutenkin tutustumisen arvoinen. Kurkkaa lisää täältä ja käy visiitillä! Lisäksi Ideapakkoja voi netistä ostaa Tiimiakatemian Brandstoresta tai käydessäsi paikan päällä Jyväskylässä.

Kesän kunniaksi ja huippusyksyä odotellen, joten julistetaan kesäale eli kaikki tilaukset ennen 3.7. alennus on -15%, muista käyttää koodia ’kesä2015’. Tästä ostoksille.

Syksyn kuulumisia

Laita kalenteriin ainakin päivämäärät 7. ja 21. syyskuuta, jos haluat tulla mukaan Ideapakan ja Aleksi Litovaaran pitämään Coachingin Ideapajaan. Lisätietoja luvassa vielä ennen kesää.

Kevään aikana saatiin Ideapusseja varastoon monissa eri väreissä, päivitellään Nicaragauan kuulumiset kunnolla hieman myöhemmin. Syksylle on odotettavissa nippu kivoja juttuja, uusia pakkoja ja uusia yhteistyökumppaneita:

  • Palvelumuotoilun Ideapakkaideapussit
  • Tiimivalmentamisen Ideapakka
  • Tekstintuottamisen tehopakka

Kommentoi alla ja olet ensimmäisten joukossa, kun uusia pakkoja julkaistaan!