Kirjoitettu: 6.8.2021

Hyvän johtamisen työkalupakki sekä Palvelumuotoilun Ideapakka ovat uudistuneet!

Miksi? Olemme olleet ylpeitä molemmista pakoistamme, mutta halusimme tarkistaa ja päivittää niiden sisältöä. Tietotyö ja maailma ovat muuttuneet etenkin viimeisen puolentoista vuoden aikana. Tiimit ja tekeminen ovat monipaikkaistuneet, etätyö ja sen menetelmät sekä yhteiskehittämisen digitaaliset alustat ovat kehittyneet huimasti ja niiden mukana työkulttuuri on monipuolistunut. Palvelumuotoilu on käyttäjälähtöisen suunnittelun ja kokonaisvaltaisen lähestymisensä ansiosta tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Johtamisen paradigmaa puolestaan haastetaan eri tavalla kuin ennen. Uudet versiot tutuista pakoistamme tarttuvat näihin muutoksiin.

Palvelumuotoilun Ideapakka

Palvelumuotoilun pakka on edelleen kattava palvelumuotoilun työkalupakki. Se sisältää 44 menetelmää ja joustavan prosessin. Poistimme vanhasta versiosta muutaman vanhahtavan menetelmän ja lisäsimme niiden tilalle uusia. Lisäksi aiemmin pakassa mukana olleet templaatit on siirretty vapaasti käytettäväksesi verkkoon ja siten pääset tiimisi kanssa soveltamaan menetelmiä valmiiseen työpohjaan. Etänä tehtävä kehittäminen sekä monipaikkainen työ ovat entistä isommassa roolissa.

Hyvän johtamisen työkalupakki

Hyvän johtamisen työkalupakki pureutuu edelleen esimiestyöhön, johtamiseen ja tiiminvetämiseen. Päivitetty pakka sisältää 49 menetelmää, joiden avulla tuet, kehität ja arvioit esimiestyöskentelyä. Uusittuun versioon on lisätty johtamistyössä tarvittavia menetelmiä ja työkaluja, jotka tukevat työn arkea hajautettujen ja monipaikkaisten tiimien näkökulmasta.

 

Samalla toki käytimme tilaisuuden hvyäksi ja päivitimme pakat uuteen ilmeeseemme, eli ne ovat entistä selkeämpiä lukea, niissä on freesimpi ilme ja värimaailma sekä tietysti päivitetty logomme kannessa!

Verkkopuotiin pääset tästä.