Kirjoitettu: 28.6.2012

Oletko kuullut hyvästä kirjasta, jonka lukeminen on jäänyt odottamaan sille oikeaa rentoutunutta olotilaa? Minkä oivaltavan kirjan olet itse viime aikoina lukenut? Jaa vinkkisi muillekin. Voit kirjoittaa suosituksesi blogin kommenttilaueelle, jolloin se on heti kaikkien nähtävillä, mutta täytä myös lomake, jos haluat osallistua seuraavan kolmen kirjan arvontaan 10.7. :

Vastahakoisen liikemiehen tunnustukset 2012 (Yvon Chouinard)
(Talentum) (Let My People Go Surfing 2005, Penguin Books

Muistelmateos Yvon Chouinardista, legendaarisesta kiipeilijästä, liikemiehestä ja luonnonsuojelijasta ja hänen maailmanlaajuisesti inspiroivasta Patagonia-yrityksestään. Tämä on huikea tarina miehestä, joka on vienyt suuret seikkailut, ympäristönsuojelun ja hyvän tekemisen liiketoimintamallinsa ytimeen.

Tee itsestäsi mestariajattelija
Lauri Järvilehto 2012 (Tammi)

Kirjassa opastetaan ihmismielen perusteiden äärelle käytännönläheisellä tyylillä. Kirja auttaa ottamaan omat ajatukset haltuun.  Teoksessa käsiteltävien menetelmien avulla eliminoit työperäisen stressin, opit olemaan huolehtimatta asioista, joihin et voi vaikuttaa ja opit hyödyntämään ympäristöäsi tehokkaasti. Samalla opit joukon erilaisia keinoja, joiden avulla voit hyödyntää tätä ymmärtämystä sekä oman että lähimmäistesi hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kokousten seitsemän kuolemansyntiä Reetta Koski & Katleena Kortesuo 2012 (Talentum)

Venyvätkö kokoukset kohtuuttomiksi? Ovatko avainhenkilöt poissa? Puuhailevatko ihmiset palavereissa omiaan? Onko kalenterisi täynnä turhia kokouksia? Tämän oppaan avulla pystyt lyhentämään, järkeistämään ja tehostamaan kokouksia.  Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat kokouksien emäntinä, isäntinä, puheenjohtajina tai sihteereinä.

Oivallista & oivaltavaa kesää kaikille!