Kirjoitettu: 1.4.2022

Iloisia uutisia! Ideapakan tiimiin on tullut uusia fasilitoinnin ammattilaisia. Nämä tehopakkaukset vierailevat jatkossa myös blogissamme. Jos haluat näiden konkareiden fasilitointiapua, ota rohkeasti yhteyttä heidän esittelyteksteissään ohjeistetuilla tavoilla!

Fasilitoinnin pitkän linjan osaaja: Ideapappa

Ideapappa on fasilitoinnin mestari, jota voi hyvällä syyllä verrata antiikin mytologian Nestoriin. Hän opastaa meitä nuorempia tekijöitä vielä vanhoilla päivilläänkin ja jakaa viisauttaan lempeästi. Ideapappa taitaa kaikki wanhatkin fasilitoinnin menetelmät ja hänen tietopankkinsa fasilitoinnin koukeroista on melkoinen runsaudensarvi, josta on helppo ammentaa, kun kerta osaa.

Vanhemmalla iällä poljento saattaa olla välillä hieman hidasta ja Ideapapan puhe alkaa usein Sokratesta. Älä kuitenkaan lannistu, sillä tämän kävelevän tietokirjan anti on niin vakuuttavaa, että kuulija tarttuu jokaiseen sanaan. Fasilitointitarpeesi täyttyvät varmasti – heti, kun Ideapappa herää päivätorkuiltaan!

Varaa Ideapapan fasilitointi lähettämällä faksia tai lähetä puhelinnumerosi Ideapapan hakulaitteeseen!

Työpajojen taikuri: Idea-akka

Idea-akka on oikea fasilitoinnin velho. Hän on ketterä ja joustava fasilitaattori, joka loihtii erilaiset työpajat kuin taikaiskusta. Idea-akan tyyli on lentävä ja hän osaa yhdistellä luovasti erilaisia menetelmiä, aivan kuin hänellä olisi salainen reseptikirja takataskussaan.

Asiakkaat ylistävät Idea-akan osaamista. Hän osaa lukea ajatuksiasi, täydentää lauseesi ja erilaiset fasilitointitarpeesi ratkeavat käden käänteessä. Työpajat ovat yhtä taikuutta hänen liitäessään huoneeseen. Idea-akan motoksi onkin hyvästä syystä muodostunut lentävä lause ’She’s magic’!

Idea-akan työpajan voit varata lähettämällä viestin pöllöllä tai odottamalla hänen yhteydenottoaan, kunhan hän muistaa vilkaista teelehtiään. Huom! Idea-akka on pääsiäisen tienoilla muissa hommissa Kyöpelinvuorella.

Helpotusta arkeen: Ideakakka

Ideakakka on ongelmatilanteiden rautainen ammattilainen. Hän tietää, kuinka selvittää tukkeutuneet tilanteet tai ne hetket, kun löysät tuntuu olevan jo housuissa. Ideakakka on parhaimmillaan juuri silloin, kun ongelmat kasaantuvat nurkkiin. Tämä fasilitoinnin ammattilainen panee haisemaan tilanteessa kuin tilanteessa ja tunnet helpotusta alta aikayksikön!

Ideakakan tyyli poikkeaa tavallisesta: hän ratkoo ongelmia huonolla huumorilla ja kainalopieruilla – kevennys on usein tarpeen silloin, kun tilanne on tulehtunut ja toimiston ilmapiiri haisee ummehtuneelta. Ideakakka huuhtoo ongelmat viemäriin ja saa paskankin loistamaan!

Ideakakan voit varata soittamalla Ideapakan hätänumeroon, muista valita numero 2.

Lue täältä lisää.