Takaisin verkkopuotiin

Tiimivalmentaminen

48 menetelmää

Pakka on poistunut valikoimastamme.

Tässä Tiimivalmentamisen pakassa on 48 menetelmää. Pakka on jaettu neljään osaan: tiimin kehittyminen, tiimin johtaminen, tiimi ja asiakkaat, tiimin arviointi sekä yksilön rooli tiimissä. Lue blogista Tiimivalmentamisen pakan käsikirjoittajien ajatuksia tiimivalmentamisesta.

Kohderyhmä

Tämä pakka on suunnattu erityisesti tiiminvetäjille ja -valmentajille. Menetelmien avulla on helppo selkeyttää tiimin prioriteetit ja toimintastrategia. Pakasta löytyy myös erilaisia arviointimenetelmiä niin tiimin yksittäisten jäsenten kuin koko tiimin arviointiin. Voidaan hyödyntää myös esimerkiksi yhteisopettajuuden haasteisiin.

”Olen Nuorten yrittäjyystalo Innolan valmentaja/toiminnanjohtaja. Meillä Innolassa nuoret voivat saada monenlaista yrittäjyys- ja tyoelämävalmennusta, toteuttaa omia ideoitaan ja projektejaan sekä kokeilla erilaisia tekemisen muotoja. Minun tehtävänäni Innolassa on kehittää erilaisia valmennuskokonaisuuksia, kontaktoida verkostoja ja toki myös valmentaa nuoria. Meidän valmennuksiin osallistuu hyvin monenikäisiä ja eri asioita tavoittelevia nuoria, joten valmennuksen menetelmiäkin on hyvä olla erilaisia. Kun meillä aloittaa uusi työntekijä tai harjoittelija, hän saa käteensä Tiimivalmentamisen pakan, että hän pääsee tutustumaan meidän käyttämään valmennusprosessiin ja sen työkaluihin. Omia suosikkimenetelmiäni ovat Fasilitointi & Ideointi -pakan 5Xmiksi ja Kolikon kääntöpuoli. Huomaan käyttäväni niitä ihan tuolla siviilielämänkin puolella! Työssäni tykkään kokeilla uusia menetelmiä, sitä paitsi uuden kokeilu saa valkunkin pysymään hereillä.”

Niina Koivuniemi, Nuorten yrittäjyystalo Innolan toiminnanjohtaja ja valmentaja

Haluatko tietää lisää?

Ideapakan kautta on saatavana myös syventäviä Ideapajoja.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10%.
Muu maailma: toimituskulu 7€, ALV0%.

Varasto loppu

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)