Takaisin verkkopuotiin

Presentaatiot

4 osa-aluetta ja 46 menetelmää

Pakka on poistunut valikoimastamme.

Outi Lammin käsikirjoittama Presentaatiot-Ideapakka on pakallinen työkaluja ja vinkkejä presentaation valmistelun tueksi. Lähes jokaisen tietotyöläisen on osattava muuttaa omaan osaamiseensa liittyvää aineistoa visuaaliseen muotoon. Esitysgrafiikka on viestintää siinä missä verkkosivut, käyntikortit tai yrityksen julkaisema somesisältökin. Yhä useampi diaesitys jaetaan verkossa (SlideShare yms.) ja katsellaan mobiililaitteella. Aineistosi voi tavoittaa suuren joukon ihmisiä sosiaalisen median välityksellä. Viimeistään verkkoon julkaistava diaesitys vaatii toisenlaista lähestymistapaa kuin mihin vanhan PowerPoint-kulttuurin aikana on totuttu. Tutustu pakan sisältöön lisää tässä blogipostauksessa!

Kohderyhmä ja sisältö

Pakka sisältää kymmeniä ohjeita presentaation valmisteluun ja pitämiseen. Mikäli valmistelet diaesityksiä ja/tai esiinnyt usein, löydät tästä tärkeitä menetelmiä työskentelyysi. Opi muuttamaan ”tylsät poverpointit”  kiinnostaviksi, hyödyllisiksi ja viihdyttäviksikin. Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten karsin, kiteytän ja tiivistän viestini kohderyhmälle sopivaksi?
  • Miten muutan viestini visuaalisemmaksi? Millaisia kuvia kannattaa käyttää?
  • Miten pidän yllä kohderyhmän mielenkiinnon?
  • Miten koostan nopeutetun lopetuksen, kun aika loppuu kesken?

Haluatko tietää lisää?

Ideapakan kautta on saatavana myös syventäviä työpajoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja vuokraa fasilitaattori. Presentaation työpajoja saat Outi Lammilta.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10%.
Muu maailma: toimituskulu 7€, ALV0%.

Varasto loppu

Lisätiedot

Paino 0,120 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 8 × 1,5 cm (senttimetri)