Kirjoitettu: 17.1.2017

Olemme Ideapakassa tuumailleet, mikä olisi asiakkaalle helpompi ja järkevä tapa tilata pakkoja. Päädyimme tässä vaiheessa kahteen uudistukseen: eLaskutuksen selkeyttäminen sekä postituksen yksinkertaistaminen.

1. Ideapakkoja eLaskulla

Jos on kyseessä yritys, yhteisö tai rekisteröity yhdistys, joka haluaa tilata Ideapakkoja laskulla, rajasimme vaihtoehdot kahteen: yrityksille suosimme eLaskua ja mikäli tämä ei onnistu, pdf-muotoinen lasku tupsahtaa sähköpostiisi.

Kaikillehan onnistuu verkkopankissa tai luottokortilla maksaminen varsin kätevästi edelleen!

2. Posti kulkee

Tähän mennessä postituskulut on aina lisätty erikseen ja toimitusvaihtoehtoja on ollut useita. Aina ei ole ollut asiakkaalle selvää, mikä vaihtoehto kulloinkin kannattaa valita.

Päätimme selkeyttää postitusta sisällyttämällä postituksen tuotteen hintaan, ja samalla päivitimme verkkopuodin hinnat kaikkien tuotteiden osalta. Postitus maksaa meille Postin kautta noin euron per pakka, joten lisäsimme sen suoraan pakan hintaan. Nyt sinun asiakkaana ei tarvitse miettiä, mikä on järkevin ja fiksuin tapa, jätä huolehtiminen meille. Toimitamme tilauksen aina toimivimmalla tavalla – kirjeenä, postipakettina ja tulevaisuudessa myös pikana. Isommista määristä sovitaan aina erikseen.

Tulossa vielä…

Lisäämme verkkokauppaan erillisen mahdollisuuden tilata pakat suoraan, nopeasti ja kotiovelle. Tästä vielä lisäinfoa, kunhan saamme Postin kanssa sovittua asian.

Jos sinä keksit, kuinka asiointi olisi vielä sujuvampaa, ehdota meille! Palkitsemme sinut Ideapakka-tuotteilla.

Tervetuloa ideaostoksille verkkopuotiin! Ja onhan meillä Helsingissä auki oikein kivijalkakin maanantaisin ja torstaisin klo 14-16!