Kirjoitettu: 19.3.2015

Lehdistötiedote – Julkaisuvapaa heti

Screen Shot 2015-03-19 at 12.19.17IMPROVment ostaa Ideapakka-liiketoiminnan mukaanlukien Ideapakka- ja Ideapaja-koulutuskonseptit sekä verkkokauppaliiketoiminnan. Ideapakka on rekisteröity tavaramerkki.

Ideapakka on oppimisen ja  ideoinnin työkalu, jossa on erilaisten aihealueiden ympärille koottu aktivoivia menetelmiä. Ideapakkoja on myyty yli 7000 ympäri Suomea ja Ideapajoja pidetty yli 300.

Erilaisia Ideapakan aihealueita ovat mm. oppiminen, ryhmätyö, fasilitointi, coaching, sekä mindfulness. Ideapakkaa on myyty opettajille, ideoijille, valmentajille ja innovaattoreille.

Lisäksi pakoista ovat saaneet räätälöidyt versionsa usea eri oppilaitos ja yritys – esimerkiksi YLE ja viimeisimpänä syksyllä 2014 Maanpuolustuskorkeakoulu.

IMPROVment Oy on vuodesta 2009 toiminut valmennustalo, joka uskoo iloiseen oivaltamiseen, ennakkoluulottomaan läsnäoloon sekä jo olemassaolevien taitojen parempaan hyödyntämiseen. Asiantuntijoiden valmentaminen työelämään toiminnallisin menetelmin ja simulaatioin, oivalluttaen ja fasilitoivalla otteella on tuottanut uudenlaista asiantuntijatyötä ja parempaa arkea ympäri Suomea.

Ideapakan alkuperäinen oivalluttaja Reetta Koski siirtyy elämysmatkailun pariin Utsjoelle. Ideakoski toimii jatkossa Alma Arktika -nimellä ja tarjoaa elämyspalveluita.

“Kyllä hyvän idean tunnistaa, kun se tulee vastaan. Nyt niitä tuli monta pakallista kerralla. Ideapakka on oiva konkreettinen työkalupakki meille ja käytössä kelle tahansa ideoita työssään tarvitsevalle” -Jani Turku, IMPROVmentin toimitusjohtaja ja Ideapakan oivalluttaja.

Lisätiedot: Jani Turku, jani@improvment.fi, 045-2772772.

Lataa virallinen tiedote pdf-muodossa (290 kB) IMPROVmentin sivuilta.