Kirjoitettu: 4.8.2016

Hyvää syksyn alkua!

Kuluneen kevään ajan Ideapakka on majaillut IMPROVmentin kanssa samoissa tiloissa, toimisto ja verkkokauppa varastoineen toimivat Fredrikinkatu 45:n sisäpihalta käsin. Syksyn ajan Ideapakka tekee kokeilua eli pidämme kauppaa auki kivijalassa. Aluksi kaavaillaan paria iltapäivää ja jos asiakkaita käy, niin tokihan laajennetaan. Mikä olisi paras aika pitää kauppaa auki, aamut vai iltapäivät, onko sinulla joku suosikkipäivä, milloin pääsee paremmin liikkumaan? Laita meille viestiä tai kommentoi Facebookissa! Nyt on aito mahdollisuus vaikuttaa!

Esitellään samalla meidän uusin vahvistus:


veeraHei, olen Veera ja minä olen Ideaseppä! Aloitin Ideapakassa helmikuussa 2016, koska Jani tarvitsi käytännön apua Ideapakan kanssa. Kevään mittaan  keksimme matkan varrella jatkuvasti uusia Ideasepän vastuualueita, joista tärkeimpänä ehdottomasti on huolehtia pakkojen postituksesta sekä muusta asiakaspalvelusta. Toisaalta olen myös oikolukenut erilaisia materiaaleja kuten tulevia pakkoja sekä parannellut Ideapakan nettisivuja. Jokainen päivä Ideaseppänä on hieman erilainen, ja olen oppinut työssä paljon uutta.

Kun en ole Ideaseppänä toimistolla, olen mitä luultavimmin syventynyt tenttikirjojen ääreen. Opiskelen Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa innostavinta alaa ikinä, eli sosiaalipsykologiaa. Ideapakan parissa on mielenkiintoista työskennellä, sillä niiden sovellusala liittyy omaan alaani. 

Veeran tavoittaa sähköpostilla: veera@ideapakka.fi  ja tosi usein toimistolta, tule moikkaamaan!