Kirjoitettu: 11.2.2010

IT-kouluttajien tämän vuotisella kevätristeilyllä puhutaan kouluttajan mahdollisuuksista ja rajoituksista. Vedän itse toiminnallisen osuuden, jossa tarkastellaan ja tarjotaan kouluttajalle uusia virikkeitä ja menetelemiä  ideapakka hyödyntäen. Seminaarissa on mahdollista hankkia ideapakka alennettuun hintaan itselleen (Vahvistan hinnan myöhemmin). Kevätristeilylle voi ilmoittautua ilman minkään yhdistyksen jäsenyyttä. Kevätrieteilylle voi ilmoittautua TTLRY:n sivuilla.


Kouluttajan mahdollisuuksia ja rajoituksia

Tässä IT-kouluttajien seminaarissa käsitellään sekä aktivoivia työtapoja että tekijänoikeuksia syväluodaten. Perehdymme Ideapakan avulla erilaisiin työskentelymuotoihin, joilla opetusta, koulutusta tai yleensä tapaamisia voi ryhdistää. Etenkin verkossa toimivan kouluttajan mielessä askartelevat tekijänoikeusasiat, joten tässä seminaarissa käydään perusteellisesti läpi yhtäältä tekijänoikeus, toisaalta avoimet sisällöt, joiden avulla monet tekijänoikeuden rajoitukset voi ylittää.

Ajankohta: pe 9.4.2010 klo 11.30 – la 10.4.2010 klo 20.30
Paikka: m/s Viking XPRS, Tallinna Scandic Palace

Ohjelmaan kuuluu totuttuun tapaan korkeatasoisia esityksiä ja aktivoivia työpajoja laivassa mennen tullen sekä Tallinnassa yritysvierailu, yhteistä iltaohjelmaa, ja seminaariohjelmaa.