Takaisin verkkopuotiin

Social Rules

50 korttia

Social Rules on pakka, jonka avulla fasilitoidaan ryhmäkeskusteluita, joissa tunnistetaan ja käsitellään sosiaalisia sääntöjä ja normeja. Se on pelimuotoinen ohjattu keskustelu. Pelin alussa kartoitetaan minkälaisia implisiittisiä sääntöjä ryhmä noudattaa automaattisesti. Pelin aikana sääntöjä muutetaan jakamalla pakan kortteja osallistujille. Aluksi sääntömuutokset ovat kevyitä, esimerkiksi: vedä henkeä ennen puhumista. Sen edetessä mukaan tulee isompia muutoksia, kuten: aloita sivukeskustelu, tai: saat puhua vain keskeyttämällä.

Pakka on englanninkielinen.

Kohderyhmä

Social Rulesin keskeisin sisältö on tieto siitä, miten sosiaalisten sääntöjen muuttaminen vaikuttaa vuorovaikutukseen. Purkukeskusteluiden avulla käydään läpi sekä sääntöjen vaikutusta keskusteluun, että henkilökohtaisia kokemuksia erilaisten sääntöjen noudattamisesta. Näitä kokemuksia voidaan peilata myös tilanteisiin pelin ulkopuolella. Peli onkin hyödyllinen kaikille, jotka haluavat oppia lisää vuorovaikutuksesta ja kehittää omia vuorovaikutustaitojaan.

Haluatko tietää lisää?

Kaikkiin Ideapakkoihin kuuluu ideointiapu. Ideapakan kautta on saatavana myös syventäviä työpajoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja vuokraa fasilitaattori.

59,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Suomi: Ilmainen toimitus, hinta sis. ALV10%.
Muu maailma: toimituskulu 7€, ALV0%.

Lisätiedot

Paino 0,13 kg
Mitat 11 × 8 × 2,5 cm
Tuotetunnus (SKU): IDEAP-soc Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,