Takaisin verkkopuotiin

Lahjakortti

Anna Ideapakka lahjaksi!

Ideapakan lahjakortti on oivallinen tapa antaa hyödyllinen lahja kollegalle, ystävälle tai vaikkapa päivänsankarille. Lahjan saaja voi valita haluamansa Ideapakan valikoimastamme ja postitamme sen hänen toivomaansa osoitteeseen.

Kortin arvon voit valita pudotusvalikosta. Lahjakortin arvo ei rajoita ostajan valintaa, vaan korttia voi käyttää minkä tahansa ostoksen tai sen osan maksuna. Esivalitut hinnat vastaavat tuotteiden normaalihintoja, katso Lisätiedot-kohta alla. Lahjakortti toimitetaan tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiin muutaman minuutin kuluessa kortin ostosta. Lahjakortti kelpaa verkkopuotimme maksuvälineenä, voimassaoloaika on kaksi vuotta ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi peruuttaa tai palauttaa, sillä se on lahjansaajan lunastettavissa heti.

Haluatko tilata kerralla useamman lahjakortin?

Ostoskoriin voi lisätä useamman lahjakortin eri vastaanottajille. Jos olisit kiinnostunut tilaamaan isomman määrän lahjakortteja esim. henkilökunnalle tai organisaatiosi fasilitaattoreille, anna meidän hoitaa käytäntö. Laita sähköpostia osoitteeseen tilaa@ideapakka.fi, sovitaan käytännön asiat. Lahjakortin saajat tekevät itse tilauksensa ja me postitamme pakat haluttuihin osoitteisiin.

0,00  - 200,00 

Lopullinen hinta näytetään kassalla.

Ilmainen toimitus sähköpostiin, lahjakortin hinta on ALV 0 %.

Merkkejä käytetty: (0/300)

Vastaanottajan sähköposti
Lähetämme lahjakortin vastaanottajalle


Esikatselu

Lisätiedot

Hintareferenssit

12 € Ideapussi, 15 € More Than One Story, 27 € Ideapakan alempi hintakategoria, 59 € Ideapakan normaali hintakategoria

Gift Card Notice

Tämä lahjakortti vanhenee 730 päivää oston jälkeen.