Kirjoitettu: 7.6.2010

”Minun suuri unelmani on omistaa omakotitalo joku päivä ja kuka tietää, jos tämän yrityksemme kautta onnistuisin siinä”
Isabel, La Gringa

”Tämä (kangaslaukkubisnes) on minun unelmani ja se saa minut tuntemaan itseni tärkeäksi naisena. Toivon, että rehellisyys, työ ja ystävyys kestävät ikuisesti.”
Fanny, La Gringa

Syksyllä Ideapakkaa suojaa yksilöllinen, käsityönä tehty laadukas suojapussi. Tilasin kahdelta nicaragualaiselta yrittäjänaiselta erän eriväristä vuorellista Ideapakkaan mitoitettua pussia. Fanny ja Isabel ompelevat pussit kotonaan Granadassa Nicaraguassa poljettavalla ompelukoneella. Saumat he huolitelevat sähköompeluokoneella ja liittävät pusseihin  mukaan oman nimensä kertomaan alkuperästä. Suomalainen La Gringa tekee yhteistyötä naisten kanssa.

Ideakoski on yhden naisen yritykseni, jonka kautta yrittäjänä voin toteuttaa omia arvojani. Olen iloinen, että voin omalta osaltani tarjota mahdollisuuden innokkaille yrittäjänaisille ja yhteistyöllä auttaa heitä omien unelmiensa toteuttamisessa.

Kuvassa La Gringa -pussi on logolla varutettuna ruskeana. Jatkossa luvassa Ideapusseja myös eri puolilta maailmaa virkattuina sekä kierrätettävistä materiaaleista (mm. riisipussi).

Millaisen suojapussin sinä haluaisit Ideapakalle? Kerro mielipiteesi ja samalla osallistut La Gringa – kassin arvontaan.

P.S. Tällä hetkellä tuotekehitystyön alla on myös:

  • Tuotekehittäjän Ideapakka
  • Lasten Ideapakka
  • Taitavan oppijan Ideapakka