Kirjoitettu: 25.10.2010

Yhteistyössä La Gringa

”Kuljetan Ideapakkaa joka päivä laukussa mukanani ja pidän sitä kirjekuoressa, jottei sen pinta likaannu.”  

Pauliina Mäkelä, Kinda Oy

Pauliinan ajatuksesta lähti idea suunnitella Ideapakalle suojakotelo. Pahveja, muoveja ja kierrätysmateriaaleja testaten päädyin kangaspussiin, jonka sisään sujahtaa paljon muutakin oivalluttajan tarvitsemaa rekvisiittaa, kuten muistitikku, kulkunen, tiimalasi, muut kortit ym.. Pussit ovat saaneet iloisen vastaanoton syksyn Ideapajoissa.

Nicaragualaisnaiset ompelijayrittäjät Fanny ja Isabel ovat ommelleet kodeissansa poljettavilla ompelukoneilla suojapussit. Suomalainen La Gringa tuntee naiset ja huolehtii vastuullisesta ja reilusta kaupankäynnistä. Ompelijanaisen nimen löytää La Gringa-merkin takaa ja naisen yrittäjätarinan voi lukea pussin mukana tulevasta kortista.

Isabel

Minun suuri unelmani on omistaa omakotitalo joku päivä ja kuka tietää, jos tämän yrityksemme kautta onnistuisin siinä” 

Isabel, Nicaragua

Fanny

”Tämä (kangaslaukkubisnes) on minun unelmani ja se saa minut tuntemaan itseni tärkeäksi naisena. Toivon, että rehellisyys, työ ja ystävyys kestävät ikuisesti.”

Fanny, Nicaragua

Ideapussien tuotto lahjoitetaan kokonaisuudesssan nicaragualaistyttöjen koulunkäynnin tukemiseen.

Ideapussit tulevat myyntiin marraskuussa aukeavaan verkkokauppaan, mutta sitä ennen suojapussin voi hankkia itselleen lahjoittamalla vähintään 12 € (=neljän lapsen koulutarvikkeet) Unicefille alla olevasta lippaasta.

  1. Klikkaa lahjoita.
  2. Kirjoita Omat tietoni– kenttään sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi, johon Ideapakan suojapussin toimittaa. Muista merkitä myös nimesi. (Voit liittää mukaan myös toiveen väristä)
  3. Siirrä verkkopankkisi kautta Unicefin lippaaseen vähintään 12 euroa
  4. Kun 120€ on täynnä, lähtevät Ideapussit uusille omistajille!
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *